Шукаємо приміщення у центрі Києва Більше не показуватиX

Звернення до майстрів

Любі, дорогі та шановні майстри! Покликані творити , створювати новий світ. До вас звертаюсь! Багато років “Рукотвори” підтримували нас. Ці діти живуть нашим мистецтвом, дихають з нами одним і тим же повітрям, тонко відчувають всі потоки та напрямки розвитку народного світобачення. Вони зробили для нас усіх набагато більше, ніж усі міністерства, пропагандуючи народну творчість та висвітлюючи події, які відбуваються у країні. Не вистачить слів, щоб передати те, що завдячуюючи “Рукотворам” ми маємо такий потужний відгук у серцях людей, поціновувачів нашої творчості. Я вірую у те, що все повертається. Думаю, що настав час, коли ми всі можемо зорганізуватися та віддячити цим світлим дітям. Наша підтримка дасть поштовх розвитку і сайту, і проекту і народного мистецтва взагалі. Що я пропоную? Запрошую до обговорення теми фінансування проекту. Варіанти можуть бути різні:

  • постійна раз у місяць чи у квартал оплата майстрами реєстрації на сайті;
  • одноразова виплата за реєстрацію;
  • збереження попередньої бази у мінімальному форматі ( контакти майстра) з додатковою підтримкою для більш ширшої реклами (різні сумми в залежності від можливостей та бажання майстра) та інше.

Цей лист написано по заклику серця. Тільки разом- ми велика сила, сила нового життя, нового світу. Світу прекрасного майбутнього! До обговорення на сайті “Рукотвори” та особисто на пошту: ceramystery@gmail.com З побажаннями добра, радості та творчого натхнення Жанна Россипчук

Якщо Ви знайшли помилку в тексті, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Радимо придбатиДо крамнички
Що нового?Всі новини
Підпишіться на розсилкуЗгорнути
1150 людей вже підписалися
Новини проектуДивитися всі
Свіжі відгуки
Рукотвори, 2009-2024.Власниками дописів, світлин або видива є його автори.
Вітаємо поширення змісту з обов’язковим посиланням на джерело.
Проект працює на двигунці Wordpress
Утнув та оздобив: Богдан Гдаль
Facebook livejournal RSS/Feed

Повідомте про помилку

Увага! Слід заповнити всі поля!
Email-адреса має бути справжньою!

Первинний текст:

Ваше виправлення:

Ваше ім’я:

Ваша email-адреса:

Надіслати
Закрити