Шукаємо приміщення у центрі Києва Більше не показуватиX

На Прикарпатті спекли 100-кілограмовий пряник до дня Миколая

На Прикарпатті спекли 100-кілограмовий пряник до дня Миколая
20 грудня 2010 14:17

На гірськолижному курорті “Буковель” в Івано-Франківській області спекли до дня Святого Миколая пряник «Миколайчик» вагою 112,05 кг.

Всього для приготування пряника було використано 18 кг цукру, по 10 кг яєць і маргарину, 0,75 кг меду, 2 кг кориці, 30 кг борошна, 20 кг повидла та 15 кг глазурі.

Окрім цього, 19 грудня на «Буковелі” розпочався новий національний проект “20 рекордів України в “Буковелі” до 20-ї річниці незалежності України”, які будуть засвідчені очевидцями в спеціально створеній “Книзі рекордів ТК “Буковель”.

Також на курорті була запалено найвищу різдвяну свічу з натурального воску, її висота становила 2,12 м.

Нагадаємо, що торік 19-20 грудня курорт “Буковель” проводив фестиваль борщу.

Джерело: zaxid.net

Якщо Ви знайшли помилку в тексті, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Радимо придбатиДо крамнички
Що нового?Всі новини
Підпишіться на розсилкуЗгорнути
1147 людей вже підписалися
Новини проектуДивитися всі
Свіжі відгуки
Рукотвори, 2009-2020.Власниками дописів, світлин або видива є його автори.
Вітаємо поширення змісту з обов’язковим посиланням на джерело.
Проект працює на двигунці Wordpress
Утнув та оздобив: Богдан Гдаль
Facebook livejournal RSS/Feed

Повідомте про помилку

Увага! Слід заповнити всі поля!
Email-адреса має бути справжньою!

Первинний текст:

Ваше виправлення:

Ваше ім’я:

Ваша email-адреса:

Надіслати
Закрити