Шукаємо приміщення у центрі Києва Більше не показуватиX

Вісті

5 січня 2011 20:49
На Майдані запалять головну зірку Різдва
6 січня, у Святвечір, близько 18.00 на території Майдану Незалежності символічно запалять головну зірку Різдва з арт-проекту "Зірки майбутнього". Арт-об'єкт розташують на опорі висотою 10 метрів поблизу Лядських воріт...
27 грудня 2010 15:22
Львів, Чернівці, Ужгород – найбільш привабливі міста на Новий рік
В Україні склали рейтинг найбільш привабливих міст на Новий рік. Перше місце – у Львова. У десятці найбільш відвідуваних на Новий рік міст України – історичні Полтава й Ужгород. Дніпропетровська ялинка і фонтан розраховані на шанувальників хай-теку. Київ – лише на шостому місці...
25 грудня 2010 19:46
Різдво в Італії: вертепи, базари і панеттоне
Різдво в Італії та на її островах – найбільш очікуваний святковий період року. Це свято супроводжується багатьма традиціями світського та релігійного характеру. Залежно від регіону ці звичаї часто різняться між собою, але обов’язковим елементом всюди виступають вертепи, різдвяні базари і костюмовані процесії. Годі нагадувати про святковий стіл, який важко уявити без солодкого хліба панеттоне.
Вертепи – головна ознака Різдвяних свят у Празі
Чехи у своїй більшості невіруючі, однак ретельно дотримуються різдвяних традицій: кажуть, що дарунки носить Ісусик, і що Вертепові обов’язково потрібно поклонитись, щоб наступний рік був щасливим...
24 грудня 2010 15:50
Різдвяні ярмарки: торгівля затьмарює традиції
Забави, дитячий галас, запах гарячого вина, кориці і свіжої випічки, колядки і сувеніри – все це можна відчути, побачити і почути на Різдвяних ярмарках, незмінному атрибуті новорічних свят...
У Рівному презентували перший в Україні «Бурштиновий вертеп»
Над містерією народження Ісуса Христа, втіленою у кераміці й бурштині, майстри працювали впродовж року. Ідея вертепу не нова, власне, її використовували ще у ХІІІ столітті, однак Бурштиновий вертеп зробили вперше.
20 грудня 2010 14:17
На Прикарпатті спекли 100-кілограмовий пряник до дня Миколая
На гірськолижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області спекли до дня Святого Миколая пряник «Миколайчик» вагою 112,05 кг. Всього для приготування пряника було використано 18 кг цукру, по 10 кг яєць і маргарину, 0,75 кг меду, 2 кг кориці, 30 кг борошна, 20 кг повидла та 15 кг глазурі.
18 грудня 2010 13:00
У Запоріжжі відкрили «інститут благородних дівиць»
У Запорізькому національному університеті для студенток перших-п'ятих курсів відкрили Академію шляхетності. На заняттях з такою незвичною назвою дівчат навчатимуть премудростям сучасних народних традицій та українській кулінарії. Також вони вивчатимуть національне декорування житлових приміщень, виготовлення писанок і навіть українське народне право.
17 грудня 2010 17:41
Фонд Ахметова хоче перетворити Пирогів у розважальний заклад?
"6 архітектурних експонатів були відреставровані коштом фонду п.Рината Ахметова "Розвиток України"... Але у 2010 році керівники проектів Фонду "Розвиток України" висунули вимоги щодо докорінних змін у структурі та менеджменті Музею, спрямовані на знівелювання його статусу наукової установи та перетворення його, по суті, на розважальний заклад".
6 грудня 2010 22:06
Найбільша лялька в Україні висотою з людину
В Україні зробили найбільшу ляльку – зростом з середньостатистичну дівчину. Лялька висотою 1 м 60 см вже потрапила до книги рекордів України, розповідає заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська.
Що нового?Всі новини
Підпишіться на розсилкуЗгорнути
1137 людей вже підписалися
Наші новини на Google+
Новини проектуДивитися всі
Свіжі відгуки
Рукотвори, 2009-2018.Власниками дописів, світлин або видива є його автори.
Вітаємо поширення змісту з обов’язковим посиланням на джерело.
Проект працює на двигунці Wordpress
Утнув та оздобив: Богдан Гдаль
Facebook livejournal RSS/Feed

Повідомте про помилку

Увага! Слід заповнити всі поля!
Email-адреса має бути справжньою!

Первинний текст:

Ваше виправлення:

Ваше ім’я:

Ваша email-адреса:

Надіслати
Закрити